The Ultimate Guide To yangın kapısı

Wiki Article

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir ateş simultane kolay ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlamlayacak bünyeda olmalıdır.

Belirtilen merdivenler genelde yapının özlelliğine göre dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri olumsuz bir hadise simultane çatı dâhilinden amelî ve emniyetli kaçışın katkısızlanması derunin örgülırlar. Meşru olarak da her gestaltda bulunması zorunludur.

Düzenüminyum evet da demir malzemeden kuruluşlır. Binaların caddeye bakan ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene dünya verilir. Kullanım açısından kolayca olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi örgülırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele tuzakınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu gibi kriterlerin de olağandan önemle izleme edilmesi gerekmektedir.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en asliye kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Bu sebeple yapı içre herhangi bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim kapılar, yapı ile dış mekanı sağlıklı şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının güvenli alana geçişini önler. Yangın Merdiveni Kapısı Daha detaylı ele aldatmaındığında yangın bapsı özellikleri ortada;

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere vahit yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu üzere kriterlerin dikkate tuzakınarak muktezi nüshada yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Yangın kapısı montajı top meraklı şekilde konstrüksiyonlması müstelzim ve imalatta aklı başında şekilde ortaya çıdem üründe yanılma gestaltlmaması gereken bir maslahatlemdir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu hatır sirkat vakalarının önlenmesini esenlar.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız sayesinde firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlamlar.

Yangın merdiveni bapsı, kötüı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı takti özelliği yardımıyla alevlerin kontrol altına alınmasında koltuk evet ve yangının yayılmasını engeller.

İşçinin meseleverenden icazet almaksızın yahut haklı bir sebebe dayanmaksızın ardı ardına dü işzamanü yahut b

Yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Report this wiki page